GÖTEBORG Archives - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

 • Välkommen att fira in julen hos oss på ett av Världens största segelfartyg.

  Välkommen att fira in julen hos oss på ett av Världens största segelfartyg.

 • Klassiskt prisvärt julbord i centrala Göteborg.

  Klassiskt prisvärt julbord i centrala Göteborg.

  Taggar: Julcatering
 • Danny Saucedo – The Theatre i Göteborg. Danny är tillbaka med NY modern popshow.Spelas tom 21 dec.

  Danny Saucedo – The Theatre i Göteborg. Danny är tillbaka med NY modern popshow.Spelas tom 21 dec.

  Taggar: Julbordsweekend
 • På 12:ans Salong dukar vi återigen upp vårt fantastiska julbord. Detta avnjuts tillsammans med en fartfylld julshow.

  På 12:ans Salong dukar vi återigen upp vårt fantastiska julbord. Detta avnjuts tillsammans med en fartfylld julshow.

  Taggar: Julshow
 • Kom till ett roligare julbord med quiz och shuffleboard! Hos Glenn Sportsbar i Gamlestan erbjuder vi ett traditionellt julbord med quiz under middagen samt shuffleboard!

  Kom till ett roligare julbord med quiz och shuffleboard! Hos Glenn Sportsbar i Gamlestan erbjuder vi ett traditionellt julbord med quiz under middagen samt shuffleboard!

 • Godaste julbordet, souligaste showen & dansantaste nattklubben.

  Godaste julbordet, souligaste showen & dansantaste nattklubben.

  Taggar: Julshow
 • Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton. På vårt härliga, klassiska julbord lagar våra kreativa kockar all mat från grunden med noga utvalda råvaror från västkusten

  Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton. På vårt härliga, klassiska julbord lagar våra kreativa kockar all mat från grunden med noga utvalda råvaror från västkusten

 • Njut av det dignande julbordet och låt artisterna bjuda in till en förbjuden men glad atmosfär och en dekadent känsla. Följ med på en musikresa från förr till nu.

  Njut av det dignande julbordet och låt artisterna bjuda in till en förbjuden men glad atmosfär och en dekadent känsla. Följ med på en musikresa från förr till nu.

  Taggar: Julshow
 • Fira in julen ombord på Ostindiefararen – ett stämningsfullt firande med tidsenligt julbord i en fascinerande unik miljö, med både tjärdoft och äventyrskänsla.

  Fira in julen ombord på Ostindiefararen – ett stämningsfullt firande med tidsenligt julbord i en fascinerande unik miljö, med både tjärdoft och äventyrskänsla.

 • Kliv in genom dörrarna på Palace, mitt i centrala Göteborg, och låt dig svepas med av en fantastisk julstämning i något av våra 7 unikt inredda rum i huset.

  Kliv in genom dörrarna på Palace, mitt i centrala Göteborg, och låt dig svepas med av en fantastisk julstämning i något av våra 7 unikt inredda rum i huset.

  Taggar: Julbord
 • Välkomna till Puta Madre för att ge dina smaklökar en fantastisk resa du sent skall glömma. Atmosfär och smaksensationer med inspiration från Mexico.

  Välkomna till Puta Madre för att ge dina smaklökar en fantastisk resa du sent skall glömma. Atmosfär och smaksensationer med inspiration från Mexico.

 • Nya tider, nya toner, nya Scandinavia! Njut av ett stämningsfullt julbord med klassiska smaker i en helt ny miljö.

  Nya tider, nya toner, nya Scandinavia! Njut av ett stämningsfullt julbord med klassiska smaker i en helt ny miljö.

1 2 3

Utvalda julbord

Här ser du dom mest populära julborden i just din region. Klicka på bild för mer info.

 • Mellan den 22 november – 20 december dukar vi upp vårt populära julbord i historisk slottsmiljö. Vi hälsar alla välkomna, oavsett om det är för en lättare julbordslunch eller en festlig kvällsvisit med pianobar.

  Mellan den 22 november – 20 december dukar vi upp vårt populära julbord i historisk slottsmiljö. Vi hälsar alla välkomna, oavsett om det är för en lättare julbordslunch eller en festlig kvällsvisit med pianobar.

  Taggar: Julbord
 • julbord3

  Julbord 2019 Njut av ett av Värmlands bästa julbord! Upplev en stämningsfull vinterkväll hos oss som för dina tankar till Astrid Lindgrens sagoboksjular. Njut av Johans […]

  Taggar: Julbord
 • JULBORD PÅ ÖJA KROG HAR BLIVIT EN TRADITION FÖR MÅNGA.
  Vårt skånska julbord är fyllt med läckerheter. Med flera närproducerade alternativ kan vi lova att här finns något för alla smaker.

  JULBORD PÅ ÖJA KROG HAR BLIVIT EN TRADITION FÖR MÅNGA.
  Vårt skånska julbord är fyllt med läckerheter. Med flera närproducerade alternativ kan vi lova att här finns något för alla smaker.

  Taggar: Julbord
 • julbord2

  För 10:d året på raken dukar vi upp vårt julbord bestående av både traditionella och en del  nya rätter.

  För 10:d året på raken dukar vi upp vårt julbord bestående av både traditionella och en del  nya rätter.

  Taggar: Julbord