Ostindiefararen - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Ostindiefararen

Fira in julen ombord på Ostindiefararen – ett stämningsfullt firande med tidsenligt julbord i en fascinerande unik miljö, med både tjärdoft och äventyrskänsla.

Ostindiefararen
Fira in julen ombord på Ostindiefararen – ett stämningsfullt firande med tidsenligt julbord i en fascinerande unik miljö, med både tjärdoft och äventyrskänsla.
Ostindiefararen serverar sitt populära julbord från 20 nov. och komponeras av krögare Johan Holmberg. Johan har erhållit flera utmärkelser för sin kokkonst och har lagat mat till kungar, presidenter (bl.a Bush, Gorbatjov) och andra celebriteter.
Boka ditt julbord eller julmiddag på Ostindiefararen! Alt. Skeppshallen
DATUM
20 november – 22 december
PRIS
Julbord, lunch: 295 kr/person (ex moms) (mindre julbord)
Julbord eller julmiddag: 595 kr/person (ex moms)
Dryckespaket tillkommer

Skeppshyra 5000 kr (ex moms) tillkommer per bokning.
Välj mellan traditionellt julbord eller julinspirerad 4-rätters meny.

MINIMIANTAL
Vi erbjuder julbord ombord på skeppets kanondäck alternativt i vår skeppshall för de större sällskapen.
Ombord på Ostindiefararen
Stora Kajutan: 15 personer (max 18 personer)
Kanondäck: 30 personer (max 72 personer)
På piren
Skeppshallen: 40 personer (max 80 personer)
Endast för slutna sällskap.
Julbord 495:-

Sillar:
Kryddpepparsill, pepparrotssill, skaldjurssill, äpple-kanelsill, skånsk senapssill, gubbröra, stekt inlagd strömming, hackad rödlök, gräddfil, spisbröd, brännvinsost, kryddost, skuren gräslök samt sill och potatis.

Kallt:
Fänkålsgravad lax med grovsenapssås, Inkokt lax med dillmajonäs, vörttunnbröd med rökt lax och färskost, ägghalvor med räkor, fisk och skaldjurspaté, julskinka, lammfiol, kalkon, medwurst, gräddleverpastej, hjortpaté med äpple och lingongelé, varmrökt fläsk med plommon, älgsalami, Pressylta, syltlök, saltgurka, rödbetssallad, potatissallad, ostbricka, blandade kex, rabarbermarmelad och rostade valnötter.

Småvarmt:
Janssons frestelse, lutfisk, bacon, ärtor & béchamelsås, köttbullar, prinskorv, lammkorv, rödkål, grönkål, revbensspjäll, julkorv och Dopp i grytan.
Godis/Dessert:
Knäck, Ischoklad, Ris a la Malta med hallonsås, pepparkakstiramisu, fruktsallad och julgodis. Kaffe/Te

595:-/person exkl. moms
Välkommen med din bokning!
För mer info 031-107820
julbordgbg@gmail.com

Bokningsförfrågan

Ostindiefararen

Eriksberg pir fyra 2

Göteborg

Besök hemsidan 031-107820

Tipsa dina vänner och kollegor!