Danny Saucedo - The Theatre - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Danny Saucedo - The Theatre

Danny Saucedo – The Theatre i Göteborg. Danny är tillbaka med NY modern popshow.Spelas tom 21 dec.

THE THEATRE – GOTHIA TOWERS • 31 OKT – 21 DEC

Danny är tillbaka i Göteborg med showen ”The Run(a)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha sin urpremiär på The Theatre i Gothia Towers den 31 oktober 2019.

Danny har blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så, för nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet ”episkt” mer relevant än någonsin. Showen blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt entourage av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Upplevelsen börjar redan vid middagen, där du får möjlighet att njuta av en sharing dinner med asiatisk touch, som är långt från den traditionella trerättersmenyn med husets vin. Tillsammans med Danny har Krister Dahl – Sveriges enda 4-faldigt belönade OS- och VM Guldmedaljör – skapat en fullfjädrad menyupplevelse av högsta klass.

Upplevelsen fortsätter även efter showen, med barer, club och DJ.

VÄLKOMMEN!

Bokningsförfrågan

Danny saucedo - the theatre

The theatre, gothia towers

Göteborg

Besök hemsidan 0771-134300

Tipsa dina vänner och kollegor!