Öja Krog - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Öja Krog

JULBORD PÅ ÖJA KROG HAR BLIVIT EN TRADITION FÖR MÅNGA.
Vårt skånska julbord är fyllt med läckerheter. Med flera närproducerade alternativ kan vi lova att här finns något för alla smaker.

JULBORD PÅ ÖJA KROG HAR BLIVIT EN TRADITION FÖR MÅNGA.
Vårt skånska julbord är fyllt med läckerheter. Med flera närproducerade alternativ kan vi lova att här finns något för alla smaker.

När ni anländer till Öja Krog väntar glögg och tillbehör i baren och ni tas sedan om hand av vår trevliga personal som visar er till det som blir ert bord för kvällen. När ni hittat era platser tar vi upp beställning av dryck vid bordet och sedan är ni varmt välkomna att ta del av vårt stora traditionsenliga julbord som består av 5 bufféer samt gottebord.

På sillvagnen hittar ni ett tiotal sillsorter, vid det kallskurna har vi inslag av allt från viltkött till julskinka, korvar, och tillbehör för alla smaker. Utöver det kallskurna har vi fisksida med flera varianter av lax, räkor och ål. På det småvarma serverar vi hemlagade köttbullar, nattbakade revben, lutfisk och Janssons frestelse, m.m.

När ni avnjutit de ovan nämnda bufféerna är det dags för grötbuffé med både risgrynsgröt, ris a la Malta, saftsås och en god kopp kaffe. Till detta får ni inte missa Öja Krogs egenkryddade grötsnaps!

Självklart har vi även ett välfyllt gottebord, vi hoppas alla har plats kvar för vårt hemlagade julgodis.

Under fredagar och lördagar är det trubadur-duon Knet & Bünna som står för underhållningen såväl innan som efter maten. Det är även dem som, under tiden ni avnjuter vårt julbord, håller i taktpinnen för snapsvisorna.

Vi har öppet fredagar och lördagar 18.30-24.00 Pris 495 kr
Söndagar öppnar vi 13.00 och bjuder in till en lite mer familjär upplevelse med lekhörna och besök av tomten vid 15-tiden Pris 455 kr
Barn 3-12 år, pris 15kr/år.

Julbordsdatum 2019:

29/11
30/11
6/12
7/12
8/12
13/12 – FULLBOKAT!
14/12
15/12
Vi har öppnat upp bokningen för 2019, välkomna att kontakta oss via:

telefon 0411-555 070 eller info@ojakrog.se

Bokningsförfrågan

öja krog

Sylvans allé 64

Ystad

Besök hemsidan 0411-555070

Tipsa dina vänner och kollegor!