Hotel Riverton AB - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Hotel Riverton AB

Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton. På vårt härliga, klassiska julbord lagar våra kreativa kockar all mat från grunden med noga utvalda råvaror från västkusten

Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton.

På vårt härliga, klassiska julbord lagar våra kreativa kockar all mat från grunden i vårt eget kök med noga utvalda råvaror från västkusten. Börja kvällen med värmande glöggmingel innan ni låter er frestas av julbordets alla läckerheter.

Vår bankettmatsal ligger på första våningen och rymmer upp till 220 sittandes gäster med en varm och modern inredning. Den kan abonneras för större grupper och önskas underhållning finns det möjlighet att lägga till scen och dansgolv.

Välkommen till en stämningsfull kväll på Hotel Riverton!

När: 22 november – 20 december 2019

Klassiskt julbord:
Inkluderar välkomstglögg, julbordsbuffé, kaffe och dessertbord.
Måndag 550: –
Tisdag – Torsdag 620: –
Fredag 675: –
Lördag 550: –
Lägg till ett dryckespaket för 220: – (inkl. 2 öl/2glas vin och en snaps)

Julinspirerad lunch
Minimum 10 personer
I restaurang View på våning 12 med en fantastisk utsikt över hamninloppet, serverar vi en 3-rätters julinspirerad lunch. Boka in det som en paus under en konferens eller som en trevlig avrundning inför juluppehållet.
365: – per person.
*priser visas per person ex. moms

Bokningsförfrågan

Hotel riverton ab

Stora badhusgatan 26

Göteborg

Besök hemsidan 031-7501000

Tipsa dina vänner och kollegor!