Älvsborg Archives - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

 • Julbord på Aspenäs Herrgård
  Hos oss kan vi lova ett riktigt fint herrgårdsjulbord med inlagt, långkokt, rökt, syltat och omsorgsfullt lagad mat, kryddat med en stor dos julmagi.
  Ett julbord på Herrgårdsvis

  Taggar: Julbord
 • Välkommen till oss på julbord!

  Hos oss får ni avnjuta mängder av traditionella smaker från det svenska julbordet. Ta med vänner och familj på en minnesvärd kväll i julens tecken.

  Taggar: Julbord
 • julbord3

  FISKEBACKENS VILDA JULBORD
  Hos oss kommer man uppleva ett julbord med mycket vilt. De flesta klassikerna finns också, som t ex Mammas Speciella Julköttbullar. Våra populära amerikanska ribs kommer finnas med och mycket annat.

  Taggar: Julbord
 • Guldkantade Julbord på Grand!
  Efter många års erfarenhet vet vi vad som krävs för ett lyckat julbord. Köksteamet presenterar alla traditionella favoriter men bjuder alltid på några moderna överraskningar och självklart med vegetariska inslag

  Taggar: Julbord
 • Välkommen till årets julbord hos oss!

  Samla vänner, familj eller arbetslag för julens härligaste event. Njut av mängder välbekanta smaker från det klassiska svenska julbordet.

  Taggar: Julbord
 • Som alltid på Albert blir det ett fantastiskt julbord med många nya spännande smaker, men självklart har vi även alla de klassiska smakerna som hör julen till.
  Här njuter ni av ett 20-tal heminlagda sillar, massor av spännande fiskrätter, ostron, kallskuret samt ett stort godis och dessertbord.

  Taggar: Julbord
 • Välkommen på en stämningsfull och sprakande julbordskväll med livemusik på
  Jula Hotell & Konferens!

  Bokningsbara datum:
  22/11, 23/11, 29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12, 14/12

  Taggar: Julbord
 • julbord1

  – Julbord 2019 – Välkommen att vandra in i Julens värld med oss på Kalaset. I år har vi kryddat julbordet med utvalda råvaror och lite extra specialiteter med det bästa från julen.Beställ våra jultallrikar där inget fattas.

  Taggar: Julbord, Julcatering
 • julbord2

  Våra gäster efterfrågar mer och mer både ekologiskt och närproducerat. Vi har sedan många år tillbaka försökt att anamma detta både för naturen och för gästernas skull så klart.

  Taggar: Julbord
 • julbord3

  Julbord med show
  Årets Julshow levereras av Per Fritzell med band – Galenskap i ord & ton! Avnjut ett härligt julbord och låt dig roas av en underbar julshow.

  Taggar: Julbord
 • Påarps – Gård

  Ett traditionellt gammeldags julbord där allt är hemlagat på råvaror av högsta kvalité och med rätter som passar alla smaker.

  Taggar: Julbord
 • Julbord, med start lördag 24 november
  STORA JULBORDET 525:- Barn 4-12 år 225:- Fredag 19.00 · Lördag 18.00 · Söndag 13.00 Lördagar 8, 15/12 även 13.00

  LUNCHJULBORDET 330:- Onsdag-fredag 13.00 Vi har även catering och jultallrikar vid beställning

  Taggar: Julbord
1 2

Utvalda julbord

Här ser du dom mest populära julborden i just din region. Klicka på bild för mer info.