Kalaskoket Fasetten - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Kalaskoket Fasetten

– Julbord 2019 – Välkommen att vandra in i Julens värld med oss på Kalaset. I år har vi kryddat julbordet med utvalda råvaror och lite extra specialiteter med det bästa från julen.Beställ våra jultallrikar där inget fattas.

– Julbord 2019 – Välkommen att vandra in i Julens värld med oss på Kalaset. I år har vi kryddat julbordet med utvalda råvaror och lite extra specialiteter med det bästa från julen.Beställ våra jultallrikar där inget fattas. Vi tillverkar ca 2500 jultallrikar varje år och antalet ökar i takt med nya kunder som upptäcker oss. Ni väljer antingen en kall tallrik med allt från sill, gravad lax, paté och julskinkan. Eller en varm med prinskorv, köttbullar, jansson och annat gott som hör julen till. Det vanligaste är faktiskt att välja en av varje! Vill ni inte frossa är jullandgång ert alternativ. En läcker landgång med ett urval av julsmaker.

Under julen väljer ni själva om ni vill komma till oss där vi dukar upp julmaten med tillhörande drycker, eller om ni väljer att vi levererar till Er. Självklart har vi det klassiska julbordet där vi dukar upp det mesta av det bästa.

Julbord 2019
Lunchjulbord
298:- / person

Kvällsjulbord
425:- / person (Priset gäller minimum 40 personer)

Catering
Julbord
298:- / person (Priset gäller minimum 25 personer)

Jultallrik (kall, varm & dessert)
310:- / person

Jullandgång
145:-

Nyårsmeny (förrätt, varmrätt, dessert)
385:- / person

Bokningsförfrågan

Kalaskoket fasetten

Kardanvägen 37

Trollhättan

Besök hemsidan 073-0258196

Tipsa dina vänner och kollegor!