Welcome Hotel i Sverige - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Welcome Hotel i Sverige

På Wärdshuset Lasse Maja är vi måna om vårt anrika arv och den restaurangtradition som funnits här sedan 1671. Varje jul kommer våra gäster för att njuta av vårt julbord med hemlagad julmat av högsta kvalitet,

På Wärdshuset Lasse Maja är vi måna om vårt anrika arv och den restaurangtradition som funnits här sedan 1671. Varje jul kommer våra gäster för att njuta av vårt julbord med hemlagad julmat av högsta kvalitet, tillredd av utvalda och närproducerade råvaror. Ta sedan för dig av desserterna och godiset och du får en härlig avslutning på din julmiddag i vår klassiska värdshusmiljö.

Julbordet tillreds enligt våra traditionsenliga recept och råvarorna väljs omsorgsfullt av vår köksmästare. Vi kryddar vår egen snaps och blandar vår egen senap.
Ett julbord i Stockholm hos oss på Wärdshuset Lasse Maja innebär att du möts av marschaller som lyser upp torget när du kommer och att du serveras värmande glögg så fort du och dina gäster stigit in i julharmonin.

Här bidrar den klassiska miljön lika mycket till julkänslan som julbordets alla smaker. Wärdshuset Lasse Maja är en av Sveriges äldsta krogar och de charmiga rummen skapar en atmosfär som få restauranger kan slå. Här har du nära till nästan allt och kommer ändå att uppleva att du förflyttat dig långt bort, ja kanske till och med tillbaka till 1700-talet. På gångavstånd finns pendeltåget som på 15 minuter tar dig och ditt sällskap till Stockholms Central. Här finns också gott om parkeringsplatser för den som kommer med bil och vid intilliggande Welcome Hotel kan den som vill fira jul till sent på kvällen finna skön vila.

Vi har sittningar i olika prisklasser beroende på tid på dagen och barn upp till 2 år äter gratis. Barn mellan 3-12 erhåller 50% rabatt på sittningspriset. För mer information, ring 08-621 61 60 eller maila till julbord@lassemaja.se.

Bokningsförfrågan

Welcome hotel i sverige

Notarievägen 5

Järfälla

Besök hemsidan 08-6216100

Tipsa dina vänner och kollegor!