Välfärden - kök & kaffe - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Välfärden - kök & kaffe

Välkommen till Välfärdens julfirande! Vårt julbord balanserar mellan tradition och innovation med väl valda och väl lagade rätter. I hög grad ekologiska och närodlade råvaror. Lagat från grunden med mycket kärlek.

Julbord med show
PS. För catering av julbord, klicka på den nedersta bilden för att se menyn.

Julbord på vårt vis
Välkommen till Välfärdens julfirande! Vårt julbord balanserar mellan tradition och innovation med väl valda och väl lagade rätter. I hög grad ekologiska och närodlade råvaror. Lagat från grunden med mycket kärlek.

Nästa julbord är den 15 dec. Större sällskap kan önska övriga datum. På Välfärden får vi plats med upp till 120 gäster.

Julshow med Fritte, Elin och Ankan.
Showens värd är Fritte Fritzon, ståupp-komiker som driver humorklubben Oslipat. Kvällens gäst 15e dec är Anders ”Ankan” Johansson, känd från Anders o Måns, Så funkar det, mm. Showen ackompanjeras av kapellmästare Elin Hörberg.

Välkommen till en snabb, varm, farlig och underhållande julshow på Välfärden. Fritte Fritzson är mannen som guidar dig genom en kväll som innehåller en hel del julrelaterat material men också driver med det mesta andra i världen runt omkring. Elin Hörberg står för showens musikaliska prydnad. V

Fritte Fritzson är ståuppare och manusförfattare och jobbar just nu med Robins på SVT. Fritte startade ståuppklubben Oslipat i Malmö och har turnerat Skåne runt som uppvärmare åt Johan Glans. Förutom uppträdanden på så creddiga scener som Hultsfred- och Arvikafestivalerna har han ståuppat i Finland, Norge, Danmark och Storbritannien.

Elin Hörberg är pianist i rosade Malmöbandet Skilla och dessutom en av Malmös flitigaste arrangörer av klubbar som t.ex. På jam och Här har du ditt liv.

Anders Johansson är kanske mest känd som ena halvan av Anders & Måns. Tillsammans har Anders och Måns producerat radio och teve i tio års tid. Vid sidan av har Anders också gjort radio i Starkt material och teveprogram som Fiska med Anders och Djursjukhuset.

Att betala
Julbord 495 kr

Julbord med show 695 kr

Två drycker. Öl, vin, snaps eller avec 4 cl, 120 kr

Fyra drycker. Öl, vin, snaps eller avec 4 cl, 240 kr

Alla priser exklusive moms.

Bokningsförfrågan

Välfärden - kök & kaffe

Anckargripsgatan 3

Malmö

Besök hemsidan 040-264330

Tipsa dina vänner och kollegor!