Tylösands Havsbad - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Tylösands Havsbad

JUL, SPA & NÖJE
Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra mästerkockars berömda julbord, en fartfylld julshow eller julfest, dans hela natten.

JUL, SPA & NÖJE
Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra mästerkockars berömda julbord, en fartfylld julshow eller julfest, dans hela natten, övernattning, stor frukostbuffé och fri tillgång till två våningar spa precis vid havet. Oförglömligt!

DATUM Från 29/11

PRIS Julweekend med showen En så mycket bättre jul från 2 065 kr/pers
Julweekend med Julfest med Stjärnorna från 1 695 kr/pers

BOKA via knappen eller ring 035-305 05

JULFEST MED STJÄRNORNA
För tredje året i rad bjuder Hotel Tylösand på årets mest glittriga och glammiga julfest. Det är förstås vår storstjärna Nicola som är tillbaka i Restaurang Tylöhus, där hon för tredje året i rad kommer att vara festens medelpunkt vid pianot.

Årets tema går i stjärnornas tecken och musikvalet är såklart inget undantag. Med sin underbara röst och hela säcken full med sånger vi älskar att sjunga med tar Nicola oss med på en julfest med massor av skön allsång och glada leenden – kort sagt, ett måste för dig som älskar bra musik och mysig julstämning.

Bokningsförfrågan

Tylösands havsbad

Box 643

Halmstad

Besök hemsidan 035-30500

Tipsa dina vänner och kollegor!