Trädgår'n - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Trädgår'n

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll.

Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll!

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.Kvällen slutar i ett stort tomtedisco på Göteborgs hetaste dansgolv.
Let’s Tomterock!

Björn Kjellman
En av våra mest folkkära artister. Flerfaldigt Guldbaggebelönad för bland annat succélångfilmen ”Adam & Eva”. Han vann Guldmasken för bästa manliga huvudroll i musikalen ”Little Shop of Horrors”. Är också en stor melodifestivalfantast och har även medverkat själv.

Andreas Johnson
Slog igenom 1999 med låten ”Glorious” som blev en internationell framgång med bland annat en tredjeplats på engelska topplistan. Han har deltagit flera gånger i Melodifestivalen, med bland annat en andra och tredjeplats i finalen med ”A Little Bit of Love” och ”Sing for me”, vinnare i Körslaget, krogshow på Hamburger Börs, Ladies Night och flera olika julturnéer.

Jenny Velvet Petersson
Om namnet Jenny Petersson inte säger så mycket är artistnamnet Velvet säkert mer välbekant, med internationell karriär och radiohits som ”Fix me”, ”Take my Body Close” och ”The Queen”. Hon har sjungit med flera olika artister som Meat Loaf, Sanne Salomonsen, Carola Häggkvist, Lena Philipsson, E-Type och Darin. Hon har också varit med tre gånger i Melodifestivalen och dykt upp i Doobidoo.

Jennifer Brown
Uppvuxen i Hjällbo. Efter debutalbumet ”Giving you the best”, med hitlåtar som ”My everything” och ”Heaven come down” blev hon kallad ”Sveriges nya souldrottning”. Skivan såldes i över 500 000 exemplar världen över och hon hamnade på topplistor i en mängd olika länder. Fått Grammis för bästa kvinnliga pop/rockartist. Vi har också sett henne i Melodifestivalen, i filmen ”Förortsungar” och i musikal på Stockholms Stadsteater.

Black Ingvars
1995 kom debutplattan Earcandy 6 som sålde guld på 2 dagar! I rask takt släppte bandet en rad plattor där man blandade hårdrock med dansband, schlager, barnvisor och t o m religiösa klassiker. Efter över en miljon sålda skivor och år av långa, tunga turnéer är bandet idag en institution i svenskt nöjesliv. Förra sommaren spelade bandet inför 25.000 entusiastiska fans på Sweden Rock.

Kapellmästare: P-O Nilsson
Har turnerat flitigt med rocklegender som Joe Lynn Turner, Bobby Kimball, Joseph Williams, Fergie Fredriksen och Graham Bonnet från Toto och Rainbow, band annat i konserterna ”Legends” och ”Rock Icons”. På Trädgår’n såg vi honom senast i julshowen ”Royal Christmas” 2016. Han har skrivit musiken till musikalerna Pelle Erövraren, Nils Holgerssons underbara resa och Ettore Scolas ”En alldeles särskild dag” som får premiär på Helsingborgs Stadsteater våren 2019.

Regi: Anders Butta Börjesson
Denne Lindome-son har arbetat med de flesta artister och regisserat närmare 40 shower, liksom bland mycket annat sommarturnén Diggiloo i åtta år, NK:s prestigefulla modevisningar, invigningen av EM i friidrott 2006 och inte minst de första epokgörande säsongerna av Cabaret Lorensberg. Senast koreograferade han Folkoperans i Stockholm bejublade sceniska version av ”Förklädd Gud”, där han också var en av åtta professionella sångare.

BILJETTKATEGORIER

• GULD SHOWBILJETT MED JULBORD
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.
Pris: Från 808:-

• SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD
Äter i restaurangen och ser showen från balkong, bästa ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.
Pris: Från 711:-

• STÅPLATS
Ståplats på balkongen. Fri placering.
OBS ! Inget julbord ingår.
Pris: 350:-

Serviceavgift på 15:-/biljett tillkommer.

INFO:
Öppettid för middagsgäster: fr. 18.00 (se biljett för mer detaljer)
Öppettid för bargäster: fr. 19.30 (se biljett för mer detaljer)
Showstart ons-fred: 21.00
Showstart lörd: 20.30
Förfrågningar, gruppbokningar och övriga frågor kontakta Trädgår’n på 031-102080 eller boka@tradgarn.se

MENY
Klassiskt svenskt julbord med allt du kan tänka dig. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Bokningsförfrågan

Trädgår'n

Nya allén 11

Göteborg

Besök hemsidan 031102080

Tipsa dina vänner och kollegor!