Tiraholms Fisk - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Tiraholms Fisk

Under några veckor i november och december dukar vi upp ett julbord med en mängd delikatesser från Bolmen och läckerheter från skogarna omkring. Bordet som står dukat innehåller förstås en hel del gamla klassiker här på Tiraholm

Julbord
Under några veckor i november och december dukar vi upp ett julbord med en mängd delikatesser från Bolmen och läckerheter från skogarna omkring.

Bordet som står dukat innehåller förstås en hel del gamla klassiker här på Tiraholm. Rökt regnbåge och ål, gravad regnbåge, gäddpaté, stekt gös, ceviche och mycket mer.

Vi har också experimenterat en hel massa olika inläggningar; sik, mört, brax, regnbåge… ingen har kommit undan. Smaka gärna våra favoriter!

I rökeriet har vi tagit upp en gammal klassiker och kan därmed erbjuda najadrökt regnbåge, gravad regnbågslax som sedan kallröks.

Vi gör rombiffar på gös och gädda. Som ni säkert räknat ut vid det här laget kommer alltså all fisk från Bolmen, gös, gädda, ål, sik, mört och braxen är viltfångade medan regnbågslaxen är odlad i kassar en bit ut i sjön.

Vildmarksgymnasiet har fina produkter av viltkött. Kokekorv, vildsvinsskinka, saltkött och en rad andra kallskurna läckerheter av älg och hjort. Dessutom har de lånat ut sina lokaler så att vi har fått Tiraholms eget vildsvinskött veterinärbesiktigat. Leverpastejen är alltså både skjuten och tillagad av gårdens egna storjägare och vildsvinsköttbullarna är suveräna!

Vad gottebordet beträffar kommer flera av godsakerna från Kais Konfekt. Pepparkakor, mandelmusslor, saffranspannkaka och annat sött och gott har vi själva pysslat ihop.

Givetvis välkomnas ni med en värmande glögg eller äppeljulmust efter
eget recept för att komma i fin julstämning innan ni kalasar på julbordet.

Vi tror och hoppas att det kommer er väl smaka!

Välkommen att boka bord!

24/11-9/12 lördagar fr. kl 18 och söndagar fr kl. 13
575:- pp

Bokningsförfrågan

Tiraholms fisk

Tiraholm

Unnaryd

Besök hemsidan

Tipsa dina vänner och kollegor!