Tegnérs Matsalar i Lund - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Tegnérs Matsalar i Lund

Nu är det hög tid att boka julbord
Välkommen på glögg, julbuffé och dessertbord hos Tegnérs Matsalar i Lund. Följande dagar har vi ännu möjlighet att ordna företagets julfester där ni kan sitta hos oss i egen lokal om ni är mellan 30 och 120 personer:

Nu är det hög tid att boka julbord
Välkommen på glögg, julbuffé och dessertbord hos Tegnérs Matsalar i Lund.

Följande dagar har vi ännu möjlighet att ordna företagets julfester där ni kan sitta hos oss i ”egen lokal” om ni är mellan 30 och 120 personer:

Nov: 26, 27, 28
Dec: 3,4,5,10,11,12,17,18,19

– Meny julbuffé –
Senapssill, Löksill med gräslök och syrad grädde, Ägghalvor, Janssons frestelse, Vegetarisk Janssons frestelse, Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra, Lagrad hårdost, Surdegsbröd, speltknäcke och vispat smör, Rimmad julskinka med två sorters senap, Senapsgriljerad blomkål, Rostad rotselleri med rökt äpple och rosmarin, Grönkålssallad med rostade hasselnötter och Västerbottenost, Ost- och svamppaj, Lökkorv, Vintrig kålsallad med jordärtskocka, päron och ädelost, Gratinerade rödbetor med honung och getost, Saffranskokt pärlcous-cous med fänkål och ruccola, Rödkål, Äpple- och chiliglacerad Oumph, Köttbullar, Prinskorvar, Rotfruktsgratäng

Julbuffén ovan är fast och komponenter kan ej väljas bort. Ni kan däremot göra tillägg på följande anrättningar till ett pris på 15-20: – per anrättning och person.

Pristillägg 15:- per person
Brantevikssill, Ansjovisbakad sill, Sillsallad, Brunkål, Ris à la Malta m saftsås istället för hallon- och hjortonkompott med ingefärsgrädde.

Pristillägg 20:- per person
Kallrökt lax, Hjortkorv, Rökt skinka, Rostbiff

Boka julbord nu!
Maila: info@tegners.com
Ring: 046 – 13 13 33

Bokningsförfrågan

Tegnérs matsalar i lund

Sankt annegatan 1 bv

Lund

Besök hemsidan 046-146838

Tipsa dina vänner och kollegor!