Sverigeråd i Märsta - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Sverigeråd i Märsta

Boka julbord, jultallrik, julfrukost eller en sprakande julfest bara några minuter från gaten, tågstationen, laddstolpen och busshållplatsen. Lite närmare tomten, lite närmare till allt.

Boka julbord, jultallrik, julfrukost eller en sprakande julfest bara några minuter från gaten, tågstationen, laddstolpen och busshållplatsen. Lite närmare tomten, lite närmare till allt.
Julfrukost
Starta morgonen med en god hotellfrukost Christmas style. Plocka från frukostbuffén och från julbordet i en enda härlig samling av julsmaker. Lite värmande glögg, julskinka, lax och såklart, risgrynsgröt och pepparkakor i mängder.

Jultallrik
Denna klassiker är tillbaka och såklart med julens favoriter på en tallrik. Perfekt för när ni vill ses över en jullunch.

Julbord
Julbord är poppis och funkar alltid. Välj och vraka från en kall och en varm buffé med traditionella favoriter och nya läckra smaker. Nyhet! Testa vår egna honungssill: BEE SILLY med honung från våra egna bikupor. Vår sommelier har valt ut passande drycker till julbordet. Se hela menyn här.

Julfest
Fest, party, middag och klackarna i taket. Vi har lokalen för alla era drömmar och idéer och ni har gästerna. Tillsammans arrangerar vi årets bästa fest. Vår projektledare är med från början till uppföljning och guidar er genom planering till provsmakning av menyer.

Ensam julgran söker
Det finaste juleventet vi vet. Under julen samlar vi in julklappar till stiftelsen Trygga Barnen. Vi har gjort det sen 2012 och det är det bästa vi vet. Att göra barn glada på en annars för dem jobbig tid. Vill ni vara med och bidra, med julklappar eller pengar löser vi det med hela hjärtat.

Hör av dig via e-post:reservation.cl.arlanda@choice.se eller telefon: (+46) 08-444 18 15 så hjälper vi dig med bokningen av ditt perfekta julbord!

Datum: Julbordet serveras 3 december – 21 december 2019

Pris: 650 kr (exklusive moms)

Bokningsförfrågan

Sverigeråd i märsta

Box 89

Stockholm-arlanda

Besök hemsidan 08-6913500

Tipsa dina vänner och kollegor!