Sundbyholms Slott & Konferenshotell - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Upplev slottets traditionella julbord! Tag med vänner, släkt och kollegor på ett julbord som är något utöver det vanliga.

Sundbyholms Slott ligger vackert beläget vid Mälarens södra strand, cirka en mil norr om Eskilstuna. Under julbordssäsongen är slottet extra stämningsfullt med allt sitt julpynt, tända ljus och eldar.
Intill slottet ligger hotellet för gäster som önskar sova över. Totalt finns 109 hotellrum med 233 sköna och Svanenmärkta bäddar.
På Sundbyholms Slott serveras varje år ett sagolikt julbord som tillagas från grunden och avslutas med ett dignande gottebord i slottets källarvalv.
Normala serveringstider är onsdag-söndag under julbordssäsongen, men för grupper kan även extra julbord sättas in.
Julborden erbjuds både med och utan hotellpaket.

Läs mer på vår hemsida: https://sundbyholms-slott.se/mat-dryck/julbord/

Vill ni ha underhållning till julbordet?

Då ska ni passa på att uppleva Sundbyholms Slotts goda julbord med en mordpjäs i julens tecken på slottets festvåning. Samtliga lördagar och utvalda fredagar under julbordssäsongen erbjuds detta, både med och utan hotellpaket.

Läs mer på: https://sundbyholms-slott.se/mat-dryck/julbord-med-mordgata/

Nyårsfest med glädje och glitter!

Fira in det nya året med ett glittrande nyårspaket på Sundbyholms Slott. I paketet ingår bubbel, afternoon tea, skaldjur, kött och fisk, dessert, vinpaket, kaffe och praliner, dans till nyårsband, nyårstal, champagne och fyrverkeri, vickning, logi och brunch. Det blir garanterat ett minne för livet.

Läs mer på: https://sundbyholms-slott.se/weekendpaket/nyarspaket/

Bokningsförfrågan

Sundbyholms slott & konferenshotell

Sundbyholm

Eskilstuna

Besök hemsidan 016-428400

Tipsa dina vänner och kollegor!