Stockholms Persiska Kök - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Stockholms Persiska Kök

Succén är tillbaka
upptäck Shahrzads persiska julbord!
Varmt välkommen till årets efterlängtade julbord på restaurang Shahrzad

Succén är tillbaka
upptäck Shahrzads persiska julbord!
Varmt välkommen till årets efterlängtade julbord på restaurang Shahrzad – det perfekta alternativet för dig som vill göra julbordet till en ny och spännande upplevelse, centralt i Stockholm City.
Pris fr. 249 kr
Låt färgstarka persiska smaker och lysande underhållning värma både kropp och själ i vintermörket. Vår omtyckta buffé med persiska rätter från norr till söder dukas upp för såväl lunch- som brunch- och middagssällskap från och med den 21 november till 29 december. Se nedan vilket alternativ som passar dig bäst och boka din plats online, så kan du i lugn och ro se fram emot en julfest utöver det vanliga att dela med vänner och bekanta.
Persisk Julbordsbuffé
Persiskt julbord är en smakresa från Kaspiska havet i norr, där det odlas mycket vitlök, ris, och aubergine till persiska viken i söder, där hettan från klimatet även märks i maten. Missa inte denna matresa med 30 olika kalla och varma för- och huvudrätter från hela Iran samt ett stort utbud av persiska desserter, té och kaffe.

Vi har magdans underhållning under hela kvällen.

JULBORDSSCHEMA
Här hittar du alla tider då vi kör persisk julbord.

Julbord

Bokningsförfrågan

Stockholms persiska kök

Regeringsgatan 111 c

Stockholm

Besök hemsidan 08-6606060

Tipsa dina vänner och kollegor!