Skantzen Brukshotell - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Skantzen Brukshotell

Välkommen in i värmen för en helkväll i julens tecken. Kvällen börjar med ett späckat lokalproducerat julbord som kombineras med högklassiga artister och en helt magnifik show. Hela kvällen smälts samman i en full middags- och showupplevelse från det ögonblick du anländer tills ridån går ner. Musikstilar blandas hejdlöst, julstämningen berusar och energin är hög.För nionde året i rad, bjuder vi in till vår showupplevelse som hänger kvar i minnet långt in på vårkanten. Varmt välkomna!

Kvällen börjar med ett späckat lokalproducerat julbord som kombineras med högklassiga artister som bjuder på en helt magnifik show. Efter tidiga års succéer strävar vi även i år efter att ge både nya och gamla besökare en unik och nytänkande showupplevelse. Musikstilar blandas hejdlöst, julstämningen berusar och energin är hög.

Julbord & Show 695:-
Entré, julbord, julshow & dans

Hotellpaket fr. 1295:-
Del i dubbelrum, frukost, entré, julbord, julshow & dans

För att förgylla vistelsen hos oss rekommenderar vi att lägga till övernattning vårt nyrenoverade anrika hotell. Efter kvällens dignade julbord, show och dans kan det kännas trevligt att krypa ner i en nybäddad säng och njuta av en god frukost.

Läs mer och boka på www.skantzen.se

Bokningsförfrågan

Skantzen brukshotell

Skantzgatan 7

Hallstahammar

Besök hemsidan 0220-21200

Tipsa dina vänner och kollegor!