Sigtunahöjden Hotell- och Konferens - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Sigtunahöjden Hotell- och Konferens

Julbord från världens alla hörn
Avsluta konferensen med Restaurang Skogs spännande julbord med både julens och världens smaker.

Julbord från världens alla hörn
Avsluta konferensen med Restaurang Skogs spännande julbord med både julens och världens smaker.
Pris 695kr/person. Minimum antal 30 personer. Julbordet startar from v. 49 (3/12). Ange Julbord i drop down-menyn i bokningsformuläret.
Ett julbord ensamt i sitt slag

Stig in i restaurangen efter en produktiv mötesdag och känn de kryddiga och varma dofterna av julen.

Restaurang Skogs julbord är inspirerat av julens alla smaker, men även utav världens alla hörn. Ett klassiskt julbord med en twist, helt enkelt. Julbordet passar både det nyfikna gänget och er som gillar de traditionella smakerna. Det är ett utmärkt alternativ för er som vill fira julen med kollegorna med minimal miljöpåverkan. Som vanligt i Restaurang Skog är maten till stor del ekologisk, KRAV-märkt och närodlad och drycken även den producerad med schyssta villkor och omtanke om miljön.

Julbordet är uppdelat i fem delar. Ett kallt och ett varmt bord, ett smårättsbord, ett dessertbord och ett godisbord. På det kalla bordet serveras bland annat rökt torsk med saffransemolusion och gravad hjort från Järinge Gård.
Bland smårätterna finns bland annat en spännande rensmörgås med gruyere och lingon. Från det varma bordet kan ni förutom smakrika röror avnjunta en frittata med grönkål och hemgjorda prinskorvar på viltkött. Avsluta serveringen med en härlig mandarinkaka och hemkokt kola, precis som det ska vara på julen.

Utöver julbordet erbjuder vi ett paket med varm juldryck och tilltugg, samt dryck till julbordet. Notera detta i bokningsformuläret eller när ni pratar med oss.
Mail info@sigtunahojden.se
Telefon +46 8 592 577 00

Bokningsförfrågan

Sigtunahöjden hotell- och konferens

Hertigvägen 7

Sigtuna

Besök hemsidan 08-59257700

Tipsa dina vänner och kollegor!