Seed Mountain Holding - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Seed Mountain Holding

Vill du vara ute i god tid med årets julbord? Efter förra årets mycket välbesökta julbord vill vi ge våra gäster chansen att boka platser för 2019 års julbord redan nu.

Vill du vara ute i god tid med årets julbord? Efter förra årets mycket välbesökta julbord vill vi ge våra gäster chansen att boka platser för 2019 års julbord redan nu. Ge dig själv en väldigt tidig julklapp och stryk en av sakerna från kommande decembers ”måste-göra-lista” redan nu.
Hos oss på njuter du av vårt gastronomiska arv i nyrenoverade lokaler på Esplanaden i Sundbyberg. Vi bjuder in till det klassiska julbordet och då serveras allt som hör julen till, med både traditionella delikatesser och hemlagade godsaker. Vid ankomst möts du av tända marschaller och värmande glögg innan du stiger in till det dignande julbordet!

Julbordssittning ink. glögg vid ankomst, 1 loka/lättöl samt kaffe/te. Pris per person 455kr.
Maison Pierre är ett av Stockholms anrikaste cateringföretag och skulle ni föredra att få julbordet levererat till annan adress så kommer vi med tomtens släde! Hohoho!

Bokningsförfrågan

Seed mountain holding

Esplanaden 3d

Sundbyberg

Besök hemsidan 070-7730433

Tipsa dina vänner och kollegor!