Sankt Markus Vinkällare - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Sankt Markus Vinkällare

Maten lagas från grunden och håller alltid högsta kvalité. I år serveras jullunch, julbuffé & på söndagar är det familjedag.

Julbordet består av julens självklara läckerheter, men en hel del från vår fantastiska luxus buffé finns också med. Helt enkelt ett lyxigare & godare julbord än vad du är van vid.
Våra kockar lägger lika mycket kärlek på julbordet som på all annan mat som serveras året runt.
Vi tummar aldrig på kvalitén och undviker halvfabrikat. Inget har lämnats åt slumpen.

Söndagar är familjernas dag
I år kan vi för första gången (men förhoppningsvis inte sista) bjuda in alla familjer med släkt till ett fantastiskt jularrangemang på Vinkällaren.
Maten är som sig bör oförglömligt god och lagad från grunden av nissarna i köket. Vår personal gör sig extra ”juliga” söndagarna till ära och godisfaten är fyllda till brädden.
Vi har sittningar varje kvart mellan
12:30-17:00

Mer spännande händer
Självaste jultomten har lovat att komma varje söndag från 14:00-16:00. Han tar emot alla julklappsönskningar och lovar att Rudolf fått extra mycket att äta så han i ilfart kan springa hela vägen till tomteverkstaden med önskelistorna.

Om något av era små älsklingar ändå känner att maten blir för mycket har vi gjort ett mysigt rum med de roligaste Disneyfilmerna som visas på bioduk! Självklart har vi en nisse på plats som ser till att ingenting händer.

Mer information hittar du på vår hemsida.

Välkommen !

Bokningsförfrågan

Sankt markus vinkällare

Stadt hamburgsgatan 2

Malmö

Besök hemsidan 040-306820

Tipsa dina vänner och kollegor!