Salt & Sill - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Salt & Sill

I november byter vår skärgårdskrog skepnad. Då smyckar vi lokalerna och dukar upp vårt härliga julbord. Det finns förmodligen …

I november byter vår skärgårdskrog skepnad. Då smyckar vi lokalerna och dukar upp vårt härliga julbord. Det finns förmodligen ingen bättre restaurang att äta sill på än hos oss på Klädesholmen med sillanor sedan 1400-talet. Vårt julbord har starka influenser från havet. kusten och landet i vår närhet. Vi serverar flera klassiska bohuslänska anrättningar, och vi har lagt mycket kraft på att restaurangen ska ha de absolut bästa kombinationerna av sill och snaps.

Vill ni förstärka upplevelsen av vårt julbord så rekommenderar vi att ni bokar ett av våra härliga hotellpaket med övernattning på vårt flytande hotell och frukost dagen efter. Mer information på vår hemsida.

Vill ni umgås och utvecklas med kollegor eller kunder och avsluta dagen med vårt julbord, se våra konferenspaket med julbord på vår hemsida.

Vi finns på Klädesholmen (Tjörn) 45 min bilfärd från Göteborg. Broförbindelse och egen brygga gör det enkelt att nå oss från både land och hav – året runt.

Välkomna!

Bokningsförfrågan

Salt & sill

.

Klädesholmen

Besök hemsidan 0304-673480

Tipsa dina vänner och kollegor!