Rederi Mälarstaden - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Rederi Mälarstaden

För tionde året i rad lastar vi ombord hemlagade godsaker och tar med dig och dina kollegor på julens mest smakrika Mälarkryssning.

Njut av vårt läckra Jul(om)Bord! Julens läckraste Mälarkryssning på nyrenoverade M/S Havsörnen!

För tionde året i rad lastar vi ombord hemlagade godsaker och tar med dig och dina kollegor på julens mest smakrika Mälarkryssning.

En månad om året byter vi kaptensmössan mot tomteluvan och tar med dig på en julbordskryssning bland Mälarens skärgårdsöar. Om isen tillåter, förstås. Ombord underhåller på fredagar och lördagar dessutom båtens duktiga musiker och utlovar en musikshow med julinspirerad allsång. Naturligtvis bjuder vi på båtens glögg vid ombordstigning.

Båtens populära julbord innehåller alla ”måsten”: klassisk Jansson, 9 olika sorters sill, köttbullar, olika sorters fisk samt läckra desserter. Utvalda viner och ölsorter kröner kvällen. Lokalproducerade produkter från bl a Åsby Kött & Vilt samt Siljans Lax står i fokus.

Mer information hittar du på vår hemsida.

Välkommen ombord! Varva ner, kom i stämning och njut av musik, god mat och undersköna Mälarvyer.

Bokningsförfrågan

Rederi mälarstaden

Färjkajen 1

Västerås

Besök hemsidan 021-135171

Tipsa dina vänner och kollegor!