Nya Grand Hotel - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Nya Grand Hotel

JULSHOW
Njut av Grands klassiska, magnifika julbord denna gång kombinerat med den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw på scen.

JUL OCH NYÅR PÅ GRAND HÔTEL

JULSHOW
Njut av Grands klassiska, magnifika julbord denna gång kombinerat med den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw på scen. Med snövita dukar, gyllene drycker och julröd kärlek från scenen blir årets julshow ett eget universum av underverk. I sann Grand Hôtel-anda; det är här magin blir verklighet. Längtar du efter en merry, wonderful, white eller holly jolly christmas? Då är den här julshowen, som har allt, för dig.

KLASSISKT JULBORD
Njut av ett traditionellt, storslaget julbord på Verandan. En julfavorit.

TRADITIONELL NYÅRSSUPÉ
Vad sägs om Nyårssupé med utsikt över Stockholm Ström och Slottet? Inte så pjåkigt. Ta med dina nära och kära till Verandan och fira denna högtid.

ETT SPRAKANDE NYÅR
Under kvällen blir det underhållning av högsta klass med Showbandet About Time, med det bästa från Pop-, Disco-, Soul- & Rock-världen, en fantastisk blåssektion och några av Sveriges mest eftertraktade dansare Vi kan lova en energifylld och färgsprakande show – som tillsammans med Nyårsstämningen kommer skapa en oförglömlig kväll.

För att boka: Tel: 08 – 679 35 00, Fax: 08 – 611 86 86, info@grandhotel.se

Bokningsförfrågan

Nya grand hotel

Box 16424

Stockholm

Besök hemsidan 08-6793500

Tipsa dina vänner och kollegor!