Noors Slott - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Noors Slott

JULBORDSMIDDAG
Vare sig du gästar oss för arbete eller fest vet vi att du har höga förväntningar på smaker och matupplevelser.

JULBORDSMIDDAG
Vare sig du gästar oss för arbete eller fest vet vi att du har höga förväntningar på smaker och matupplevelser. Vår ambition är att överträffa dem. Julbord på Noors vis är en kombination av gående julbord och serverad middag. Till förrätt så serverar vi först 3 olika sill på fat till bordet, därefter serverar vi en tallrik med traditionella förrätter i kombination med det moderna köket till följd av det varmrätt i julens smaker. Som avslut ett gående dessertbord med desserter, godis och frukt Allt för att tillmötesgå allas olika önskemål av att äta vad man vill, och hur mycket man vill. Vi väljer drycker med samma omsorg. Även här ser vi det som en självklarhet att använda de lokala producenterna av äppelmust, öl och vår egen hemgjorda julsnaps. Pris per person: från 795kr per person Välkomna till bords!

Förrätten
För att ni ska få sitta och njuta av fin servering så har vi valt att skippa buffé till förrätt och istället servera dig vid bordet. Till förrätt så serverar vi först 3 olika sill på fat till bordet, därefter serverar vi en tallrik med traditionella förrätter i kombination med det moderna köket.

1-2 varmrätter – ni väljer själva!
Första varmrätten inspirerad av lutfisken så serveras du ”vit fisk” med ärt och potatispuré och tillbehör. Andra varmrätten är inspirerad av julskinkan och då serveras du en del av grisen med tillbehör som senap och kål. Väljer ni endast en varmrätt så anpassas storleken på den rätten.

Nu är det dags att upp och röra på sig lite. Vi dukar upp dessertbord i salongen med småportioner av apelsinris, choklad i olika former, kakor, frukter och godis.

018-38 05 00
NOORSSLOTT@NOORSSLOTT.SE

Bokningsförfrågan

Noors slott

Ledingevägen 93

Knivsta

Besök hemsidan 018-380500

Tipsa dina vänner och kollegor!