Mat & Malt Bryggeriet Bredaryd - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Mat & Malt Bryggeriet Bredaryd

Bondens julbord
Vi dukar upp till ett gammaldags julbord med råvaror från lokala bönder. Värme och gemyt i vår vackra miljö, julbordet uppdukat på plats i vår stolthet  Bryggeriet.

Bondens julbord
Vi dukar upp till ett gammaldags julbord med råvaror från lokala bönder. Värme och gemyt i vår vackra miljö, julbordet uppdukat på plats i vår stolthet Bryggeriet.

Vem vill ha Tomten, när vi kan ha Bonden på plats? Tillsammans med våra kockar har vi Bönderna själva på plats att berätta om sina gårdar och hur de får fram så fina resultat, kockarna berättar hur vi med våra gamla familjerecept tillverkat det vi tycker hör julen med alla dess smaker till.

Vårt eget julöl som vi brygger själv och hemkryddade snaps är kronan på verket för den som vill.Och vad är väl ett julbord utan julmust, den ingår såklart och står uppdukad på ditt bord. Gottebordet är en saga i sig, allt i små portioner för att du ska få plats med mer av det goda

595 SEK per person
0370-803 20
bokning@wardshusetbredaryd.se

Bokningsförfrågan

Mat & malt bryggeriet bredaryd

Box 10

Bredaryd

Besök hemsidan 0370-80320

Tipsa dina vänner och kollegor!