Klockargården Hotell - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Klockargården Hotell

Välkommen att fira en mysig, genuin och traditionsrik jul med oss på Hotell Klockargården i Tällberg, Dalarna. En jul på Klockargården bjuder på julmusik, underhållning, kulturprogram, massor av julstämning och trevliga människor att umgås med. Självklart kommer tomten kommer till oss och med sig brukar han ha en varsin hemslöjdsjulklapp till alla.

Klockargårdens hemlagade julbord har alla goda rätter ett julbord ska ha. Bäst av allt är att du slipper laga det själv. Du kan bara njuta av lyxen att slå dig ner vid ett dukat bord och att slippa ta disken efteråt.

I Tällbergs vintervackra natur njuter ni av promenader och sparkutflykter. På sjön Siljan eller i skogarna kan ni ta en tur på skidor eller skridskor.

I vårt julfirande och julpaket ingår logi, frukost, middag, julbord, fikabuffé med kaffe samt traditionellt julfirande i nedan julprogram. Varmt välkommen att fira jul hos oss tillsammans med familj, släkt, vänner eller din partner.

Läs mer om julpaketet och boka här

Bokningsförfrågan

Klockargården hotell

Siljansvägen 456

Tällberg

Besök hemsidan 0247-50260

Tipsa dina vänner och kollegor!