Kaptensgården - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Kaptensgården

Nytt för i år!! är att ni även kan boka vår nyrenoverade övervåning, perfekt för ett mindre sällskap som vill sitta enskilt.

NU DRAR VI ÄNTLIGEN IGÅNG MED FÖRBEREDELSERNA INFÖR JULBORDET
Efter förra årets fullspäckade julbord så öppnar vi upp för bokningar redan nu. Vi dukar upp ett klassiskt julbord med allt som hör julen till, med både traditionella delikatesser och hemlagade godsaker. Missa inte chansen att smaka vårt berömda sillbord (28 olika sillar!), våra hemgjorda syltor samt buffébordet med vilt och kallskuret. Givetvis så serverar vi dessutom många spännande vegetariska alternativ och ett fullproppat dessertbord.

Nytt för i år!! är att ni även kan boka vår nyrenoverade övervåning, perfekt för ett mindre sällskap som vill sitta enskilt. Först till kvarn.

Ni är välkommen att ringa 0920-25 70 17 för bokning!

Eller gör en direktbokning via länk.

Mitt i Världsarvet Gammelstads kyrkstad, i myllret av hundratals kyrkstugor ligger Kaptensgården. Gården är idag en restaurang/festvåning för 110 gäster med inriktning mot Bröllop, Middagar, Företag, Julbord, Catering samt det nya konceptet för Kongresser.

Maten på Kaptensgården kommer alltid att vara vällagad med mycket hjärta och yrkesstolthet. Att använda våra norrbottniska råvaror som ren, röding och åkerbär är en självklarhet för oss. Vi lagar svensk mat med internationella influenser som passar alla.

Kaptensgården är en personlig restaurang med hög mysfaktor där du kan påverka allt från vad vi ska servera till hur vi ska servera. Vi är alltid flexibla och anpassar oss efter ert önskemål.

Bokningsförfrågan

Kaptensgården

Häradsvägen 9

Gammelstad

Besök hemsidan 0920-257017

Tipsa dina vänner och kollegor!