Hufvudsta Gård Konferens - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Hufvudsta Gård Konferens

På Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna firar vi in julen med ett julbord i vår smak. Snyggt och smakfullt!

På Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna firar vi in julen med ett julbord i vår smak. Snyggt och smakfullt! Även när det gäller julmat arbetar efter vår egen filosofi Clean Eating by us ™, där vi serverar ren och vällagad mat på bra råvaror utan konstigheter.
Julmenyn består av fyra serveringar med det bästa av julens alla smaker. Vi börjar redan i entrén med ett glas bubbel och förflyttar oss sedan upp till restaurangen och köket. Det blir en kombination av det klassiska julbordet och en sittande julmiddag. Välj vad ni vill dricka till middagen. Alkoholfritt, traditionellt med öl & snaps eller något av våra utvalda vinpaket?

Bubbel & tilltugg
Vi böjar med ett glas bubbel och småplock i entrén.

En god början
När ni slagit er ner följs det av ett varmt julpaket bestående av matjessill, potatis, Kalixlöjrom, syrad silverlök, pepparrot, dill och brynt smör uppe i restaurangen.

Salt & Sill
På det stora marmorbordet i köket dukar vi upp en buffé med det bästa av julens kalla rätter. Sill, lax, skaldjur och hemgjord skagenröra blandas med kallskuret från svenska gårdar. Västerbottenpaj samsas med julskinkan, ostar och hemkärnat smör. Och, mycket mer som hör julen till!

Hos kockarna
Vid spisen i köket servas julens varma direkt av kockarna. De bjuder på revbensspjäll, köttbullar, julkorv, prinskorv, kokt potatis, stuvad grönkål och brysselkål och en och annan överraskning.

Den söta avslutningen
Avsluta middagen med att plocka sötsaker från det stora gottebordet vi dukar upp på arrangébordet. Här finns alla de klassiska sötsakerna som hör julen till, liksom kaffe och te.

Julbordet serveras mellan den 26/11 och 21/12 måndag till fredag från kl 17.30. Lördagar tar vi emot större grupper vid förfrågan. Pris är 695 kr per person exklusive moms och gäller företag.

Bokningsförfrågan

Hufvudsta gård konferens

Huvudsta gård

Solna

Besök hemsidan 08-4466430

Tipsa dina vänner och kollegor!