Hotell Nytäppet i Karlshamn - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Hotell Nytäppet i Karlshamn

Julbord

”I december dukar vi återigen upp ett smaskigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. Vi är stolta över att få besök av komikern Hasse Brontén, folkkära Patrik Isaksson, stjärnskottet Malou Prytz och popsångerskan Cecilia Kallin!

Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar de allra flesta, både gammal som ung.Hasse är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom. Patrik Isaksson är sångaren och låtskrivaren som sjungit sig in i svenska folkets hjärtan med superhits som ”Du får göra som du vill, ”Hos dig är jag underbar” och”Ruta 1″. 16-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland, är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låten ”I Do Me” tog sig direkt till final efter deltävlingen i Malmö. Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallins karriär tog fart med popgruppen Timoteij i Melodifestivalen 2010, och nu välkomnar vi henne tillbaka till oss som soloartist.”

E-post: info@bestwesternkarlshamn.se Tel: 0454-58 87 00

Bokningsförfrågan

Hotell nytäppet i karlshamn

Jannebergsvägen 2

Karlshamn

Besök hemsidan 0454-588700

Tipsa dina vänner och kollegor!