Hooks Herrgård - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Hooks Herrgård

Traditionellt julbord i herrgårdsmiljö eller julbuffé med livemusik – en upplevelse för alla smaker.

Njut av vårt traditionella julbord i herrgårdsmiljö eller julbuffé med livemusik – en upplevelse för alla smaker.

Julbuffé med livemusik
Lyckofigur är tillbaka på scenen på Rännet och bjuder in till en sprakande show som får alla att släppa loss. Glögg, julbuffé och dessertbord blandas med en underhållning som svänger ordentligt. Senare på kvällen är baren öppen och vi svänger loss på dansgolvet. Julbuffé med show fredagar och lördagar från 23 nov-15 dec.

Julbord dagtid helg
I den stämningsfulla herrgården erbjuds julbordssittningar lördagar & söndagar kl. 12.00 och 15.30 från den 1-16 dec. Koppla av ordentligt och passa på att njuta av spa och övernattning i samband med julbordet.

Jullunch
Ta med kollegor, kunder eller leverantörer till vår traditionella jullunch i herrgårdsmiljö. Du välkomnas med glögg och pepparkakor i herrgården innan jullunchen serveras, från 3 -21 dec kl 12-14.00.

Spa & konferens
Kombinera julbuffé & show med en konferens och/eller en rolig aktivitet med kollegorna. Gå på tomtejakt, bygg isskulpturer eller bara njut av avkoppling i vårt spa. Fredagar och lördagar från 23 dec.

Bokningsförfrågan

Hooks herrgård

Hooks herrgård

Hok

Besök hemsidan 0393-21080

Tipsa dina vänner och kollegor!