Hilton Stockholm Slussen - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Hilton Stockholm Slussen

Sveriges roligaste julbord – supersuccén ”A Very RAW Christmas” är tillbaka på Hilton Stockholm Slussen för sjätte året i rad.

Helt utsålt fem år i rad!
Sveriges roligaste julbord – supersuccén ”A Very RAW Christmas” är tillbaka på Hilton Stockholm Slussen för sjätte året i rad. Mycket populärt klassiskt svenskt julbord + Sveriges bästa komiker.

Läs mer

Mårten Andersson
Flerfaldigt prisbelönt komiker i Sverige (Årets nykomling, Årets komiker, Årets MC, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull med mera) som de senaste åren har gjort succé i Sverige med sina soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte han till New York och uppträdde och vann en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club där en av domarna skrev ”Mårten is a great comedian and he should stay in NY, he would do really well”. Är också grundaren och hjärnan bakom RAW.

Babben Larsson
En svensk humor ikon och levande legend på svenska standup scener och i TV. Efter snart 30 år (!) i branschen skulle hon kunna vara mätt och trött på all framgång men det är precis raka motsatsen! Det är 2018 och Babben är roligare, vassare och tightare än någonsin.

Thomas Järvheden
Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och mycket annat.

Umit Dag
Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik.

Elin Almén
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Tider
Glöggmingel 17:00-18:00
Traditionellt svenskt julbod: 18:00-20:45
RAW-baren utanför teatern öppnar: 20:00
Showtime 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter
Julbord + show: 995kr + serviceavgift
Sällskap över 15 personer kan kontakta Hilton Stockholm Slussen direkt på conference.slussen@hilton.com

Övrig information
Åldersgräns: 18 år

Bokningsförfrågan

Hilton stockholm slussen

Guldgränd 8

Stockholm

Besök hemsidan 08-51735314

Tipsa dina vänner och kollegor!