FöretagsCatering - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

FöretagsCatering

Med julcatering från FC kommer du garanterat inte att bli besviken. Vårt breda utbud och vår kunskap om mat gör det möjligt för dig att ….

Med julcatering från FC kommer du garanterat inte att bli besviken. Vårt breda utbud och vår kunskap om mat gör det möjligt för dig att få maten som just du vill ha till din fest.
Önskar du hellre en skräddarsydd meny hjälper vi er naturligtvis med det också. Inga uppdrag är omöjliga, för stora eller för små för oss!

Planerar du att ha din fest i Jönköping eller någon annanstans i Sverige? Inga problem! Vi arbetar rikstäckande på många andra orter utöver Jönköping. Vi är ett av Sveriges största och mest välrenommerade cateringföretag.
FöretagsCatering har funnits inom branschen under en lång tid. Vår långa erfarenhet och vår breda kundkrets vittnar om vår kvalitet både när det gäller maten och servicen. Catering har aldrig varit godare eller enklare.

Har du några frågor eller andra funderingar som rör catering, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsförfrågan

Företagscatering

Brunnsgatan 2

Jönköping

Besök hemsidan 036-305410

Tipsa dina vänner och kollegor!