Färna Herrgård & Spa - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Färna Herrgård & Spa

För att komma ifrån julstressen och för mycket julmat har vi valt bort det klassiska julbordet och istället skapat von Hermanssons Julmiddag!

För att komma ifrån julstressen och för mycket julmat har vi valt bort det klassiska julbordet och istället skapat von Hermanssons Julmiddag. En matupplevelse för er som vill ha något annat än ett traditionellt julbord men ändå vill få lite smaker från julen.
Vi har samlat säsongens favoriter på ett läckert förrättsbord kryddat med spännande smårätter. Vi jobbar med råvaror och smaker som hör vintern/julen till. Främst från våra nära bönder och jägare. Tänk dock på att spara lite plats för en varmrätt och dessert som vi serverar er vid bordet. Inga julbordsköer att tänka på.
Efter middagen väntar gottebordet med Färnas egna tryfflar och sötsaker samt ostar från våra nära bönder. Vid ankomst mån-torsdag serveras vårt goda herrgårdsfika och fre-lördag ett härligt afternoon tea. Ni har dessutom ett besök i vårt mysiga spa att se framemot. Njut av en skön behandling, sjunk ner i vår varma källa under bar himmel och bara koppla av.
Paketpris 1 natt från:
1790:- person, mån-torsdag
2050:- person, fre-lördag,
2150:- person, lör-söndag
Bokningsbart 22 november till 19 december.
Enbart Von Hermanssons julmiddag 685:- pp

Bokningsförfrågan

Färna herrgård & spa

Färna herrgård 1

Skinnskatteberg

Besök hemsidan 0222-28190

Tipsa dina vänner och kollegor!