Eklundshof - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Eklundshof

Njut av traditionella smaker och årets överraskningar i vår vackra miljö. På Eklundshof i Uppsala inleds julbordet med servering av egenkryddad glögg på gårdsplanen runt mysiga öppna eldar.

Julbord
Njut av traditionella smaker och årets överraskningar i vår vackra miljö. På Eklundshof i Uppsala inleds julbordet med servering av egenkryddad glögg på gårdsplanen runt mysiga öppna eldar. Julbordet står uppdukat i båda våra matsalar, Mässen och Markan, där du och ditt sällskap möts av ett magnifikt julbord med många av de klassiska julbordsrätterna.

All julmat görs från grunden på Eklundshof eller hos våra lokala leverantörer som vi valt med stor omsorg. Även drycken är noga utvald, såsom Eklundshofs egenkryddade snaps, Slottskällarens julöl och våra ekologiska viner.

Middagen avslutas med ett rikt dessertbord, så glöm inte att spara plats för godiset!

Vi serverar julbord från den 23:e november. Sittningstider: måndag till fredag kl.12-14 samt kl.18:00, lördag kl.14-16:00 samt kl.18:00, söndag kl.14-16:00

Kuvertpriser för vårt julbord finns från 495 kronor. Priser för barn: 0-11 år betalar 25kr per år, 12 år och uppåt betalar fullpris.

Bokningsförfrågan

Eklundshof

Eklundshovsvägen 7

Uppsala

Besök hemsidan 018-550100

Tipsa dina vänner och kollegor!