Bollbrolyckan - Alla Julbord.se

OBS! 2021 Års menyer är inte uppdaterade och det går för närvarande inte att boka via hemsidan. Kontakta istället restaurangen direkt

Bollbrolyckan

Välkomna till Helsingborgs nya Nöjespalats – Bollbrolyckan. Årets Xperience show är Outstanding!BOKA BRA PLATSER REDAN NU! 10% EARLY BIRD rabatt fram t o m 15 maj.

Tänk dig en afton där glädjen är på topp, goda minnen skapas och företaget får en kvalitativ helhetsupplevelse med show, 3-rätters middag, nattklubb och karaoke i en av Sveriges absolut bästa festlokaler.
Bollbrolyckan – The Xperience har premiär i november 2019 och vi är mycket stolta att få presentera ett helt eget Nöjespalats i Helsingborg.
Med turnerande succéer och lovord från gäster, känns det nu extra kul att få välkomna er hit till vår fasta plattform för kommande shower.
Xperience är en riktigt fräck och magisk upplevelse med en mängd hits från dåtid till nutid, coola sceniska nummer, härlig allsång med publiken, massor av skratt och igenkänningsfaktorn är alltid hög i alla Xperience produktioner som skapats genom åren.
Helhetsupplevelsen för gästen är mycket viktig för oss.
Därför är jag i år även extra stolt över julmenyn som är komponerad utav vår kökschef och konsult Jim Michelsson.
”Missa inte denna fantastiska smakupplevelse med en julinspirerad touch. Ett lyxigare alternativ till julfesten”
Kvällen börjar 18.00 med glöggmingel i vår entré bar. Sedan leder vi er in till era platser i salongen där hela Bollbrolyckans team är redo att ta hand om er.
Med en doft av jul och skön atmosfär skapar vi en god stämning som sedan övergår i en rykande het, cool och fartfylld show.
Efter ca 23.00 fortsätter festen med nattklubb och karaoke.
”När mat, show och service är komplett – då blir er vistelse hos oss helrätt”
Vill du att ditt företag ska få något nytt och uppleva en riktig höjdar fest iår?
BOKA BRA PLATSER REDAN NU!
Vi tar in 350 st sittandes gäster.
Varma Hälsningar
Sabina Söder med personal

Bokningsförfrågan

Bollbrolyckan

Bollbrogatan 4 - 6

Helsingborg

Besök hemsidan 0707-832864

Tipsa dina vänner och kollegor!